Najnovšie recenzie zo sekcie Zásuvkové kontajnery
- Zmontovaný.
- Kvalitná skrinka, spokojnosť
Tovar výbornej kvality a rýchle doručenie.
Kondela Orestes dub san remo
Daniel Friebert
Pridané: 20. februára 2024
(naposledy upravené 20. februára 2024)
Zakúpený v Kondela
Pekná komunikácia a rýchle doručenie úplná spokojnosť, určite nakúpim aj druhý krát. Ďakujem
naozaj kvalitný kovový zásuvkový kontajner.
Zásuvky chodia krásne ticho a hladko.
Zabalený v krabici v polystyréne a navyše v ochranných kovových rámoch, každá zásuvka s ochrannými rohovníkmi - tak precízne balenie som dávno nevidel.
A hlavne - ZMONTOVANÝ! žiadna IKEA s neohranovanými doskami a sololitmi a sáčkami s plastovými skrutkami.
Keby som ich mal kam dať, kúpim ďalších 5
ok
- veľmi pekný
- za dane peniaze vyhodny nakup
- jednoduche skladanie
- v obehu je viacej "verzii" alebo "generacii" produktu
- Novsia "generacia" ma uz vychytane muchy predoslej
Objednaval som si 2ks, jedna prisla starsia generacia, jedna novsia. Ale celkovo som spokojny.
- Návod na zostavenie dobrý, pomerne rýchlo sme skrinku zložili
- Myslela som že bude väčší
Skrinka je super, používam ju ako úložný box na šijacie potreby, pravítka, šablóny a iné pomôcky.
Možno o ňu prídem, synovi by sa hodila miesto nočného stolíka.
Viac by mi farebne vyhovoval iný variant, ten je žiaľ nedostupný
- kvalita
- slovenský výrobok
- predvŕtané diery na madlá neboli prevŕtané úplne, musel som ešte vŕtať
Drevona Rea Office 61 biely
Žitný Martin
Pridané: 29. decembra 2022
(naposledy upravené 29. decembra 2022)
Zakúpený v drevona.sk
Najviac mi vadilo akym sposobom je kontajner dodavany. Vsetky sroby, hmozdinky,klince v jednom baleni takze vsetko treba najprv potriedit. Niektore diery neboli presne navrtane a niektore srobky neboli najkvalitnejsie takze nedrzali na magnetickom bite. Skladal som to preto vyse dve hodiny. Celkovy vysledok je ale fajn, vyzera v pohode da sa aj zamknut co je pre mna plus. Co sa nedalo uzamknut su kolieska i ked boli prezentovane ako uzamykatelne.
- sufiliky su dostatocne velke pre A4
Dodava sa v demonte. Navod je presny, akurat poskladat mi to trvalo cca. 2 hod. Kontainer v tomto dekore sa nam hodi aj k inemu pisaciamu stolu, nez uvadzaju a oproti inym kontajnerom, co sme pozerali ma ovela vyhodnejsiu cenu a viac suflikov - aj ked su mensie ich rozmer (27.5x33.5cm) plne postacuje. Kvalita je v pohode.
- rychle dodanie
- neda sa objednat na predajnu NR, takze platbe za kuriera sa nevyhnete ani pri tovare mensich rozmerov
- zamykanie
- kovový materiál
Pekný vzhľad.
pekný nábytok
- Tvrdé otváranie / zatváranie zásuviek
- na ukladanie spisov veľmi výhodný
- 1+
- Flexibilita a variabilnosť
Produkt prišiel nekvalitne spracovaný, krivý a obúchaný.