Najnovšie recenzie zo sekcie Zásuvkové kontajnery
- jednoducha montaz
- vsetko do seba pekne zapadlo
- vyborna cena
- vyzera dobre
pol hviezdy dole za kovanie suflikov, ktore je dobre, nezadrhava, ide hladko a plne zodpoveda cene.
ale samozrejme to nie je blum s dojazdom.
- Pekný dekor ktorý sa mi hodí ku stolu a ostatnému nábytku
- Malý, praktický kancelársky kontajner za relatívne dobrú cenu
- Aspoň 2 ABS hrany
- ABS hrany by sa hodili aj na bočných hranách, nielen na vrchnej a spodnej
- Na poličku v spodnej skrinke mohli byť predvrtane aj alternatívne dierky (vyššie a nižšie) to by sa mi hodilo
- Aspoň 2 kolieska mohli mať aj brzdu
- Skôr lacnejšie komponenty (napr plastové madlá) ale pri celkovej cene kontajnera to dáva zmysel
Potreboval som malý kancelársky kontajner v podobnom dekore a tento sa mi hodil. Odporúčam, ale pozor je to v demonte a je treba mať základné náradie na poskladanie ( skrutkovač, kladivo a vŕtačku ).
- v poriadku
Produkt mi bol doručený v termíne, balenie bez poškodenia, ale na kontajnery samotnom nebolo strany, ktorá by nebola poškodená. Otlčené z každej strany.
Dobre spracovaný šuplíkový kontajner s uzamykateľnými šuplíkmi, ktorý sa dobre zmestí pod stôl, prípadne vedľa neho - ja mám na ňom položenú tlačiareň. Kolieska sa dajú zaistiť, takže kontajner zostáva na svojom mieste.
- dobre spracovany produkt
- vyhodna cena
- problematickejsia instalacia zamku do suflika
- Solidne vyhotovenie drevotriesky a dyhy
- Sufliky sa zatvoria samé
- Vkusne vyhotovené vyrezy namiesto ruciek
- Kolieska sa nekrutia tak svizne ako ocakavane, kontajner nie je tymto vhodny na pravidelne premiestňovanie. Ked je prázdny, kolieska vypadavaju. Po naplneni (zatazeni) kolieska sadnu, ale nie su tak pohyblive ako napr. na kancelárskej stoličke
Lacny smejd, sufliky nemaju zarazku aby ich nebolo mozne uplne vytiahnut pri kazdom pouziti
- dostatočný počet poličiek
- priečinky sú po zasunutí kryté za korpusom aj s rúčkami - nehrozí uachytenie
- ľahko výsuvné
Jeden výrobok/kanc. kontajner/ výrobca uvádza výšku od podlahy , iný výrobok výšku od koliesok.Pred kúpou treba zistiť ako je to s výškou.
Som veľmi spokojná, je to všetko OK.
Trochu sa to zle skladá, a nesedia pánty na dvierkach.
Aspoň mne to nesadlo a nedajú sa poriadne zavrieť
- Tovar prišiel poškodený. Keďže sme v novom byte a nemáme nábytok, nemôžem si dovoliť produkt baliť, vracať a ešte kto vie ako dlho čakať na ďalší a dúfať, že poškodený nebude. Nakoľko druhý produkt bol poškodený tiež. A nie zrovna najlacnejší.
Veľmi nekvalitný výrobok z Poľska, za nie malý peniaz.
- Veľká kapacita uložného priestoru
- Zámok je len pre vrchný šuflík.
- Kontajner mohol byť nižší o pár mm. K stolu Johan je to fakt tesnotka.
Návod mohol byť zrozumiteľnejší - treba si dať pozor na prehodenie dosky ľavej a pravej strany. Koľajnice pre vrchný šuflík sú bližšie k hornému okraju o asi 3 cm oproti kolajniciam pre spodný šuflík od dolného okraja.
Mnohé otvory pre samorezné skrutky nie sú predvŕtané, tak je dobré si pomôcť vŕtačkou.
Pre upevnenie sololitu na zadnej strane sú preložené klince. Ak to chcete mať trvácnejšie, tak použite samorezné skrutky z vlastnej zásoby.
- stabilná konštrukcia, dobrý návod na zhotovenie
pre mňa dobrý, zháňala som tieto rozmery aj takéto rozloženie šuflikov , ja som spokojná
Je bezchybný
- Odporúčam kvalitný výrobok
- Zatiaľ žiadne
- Vyzerá krásne
Zobrazujem 21 - 40 zo 59 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 Ďalšie »